Orka a fehér Puli

Kezdő kutya tartóknak ajánlanám, elsősorban. Okulni, esetlegesen hasznos infókat gyűjteni a kutya tartásról. Orka a fehér puli, kalandjai.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Archívum

Orka a fehér puli, avagy ne kerüljünk kutyaszorítóba.

2009.11.08. 23:20 Cicus.Ügynök

Orka a fehér puli: Kutya bajok 4

Címkék: puli hányás kutyapszichológia állatorvos orka orka puli dr chaplin kutya bajok kutya betegségek

Tegnap felhívtam az állatorvost a Puli térdével kapcsolatban, és mondta, hogy valószínűleg egy vérrög keletkezhetett. Így ma mentünk, egyébként is esedékes volt a veszettség elleni oltás miatt is. Mivel szalag pótlása is volt, annak a csomója érezhető némi vérrel -  de ez felszívódik. Szerintem a Cukor is szereti a doktor bácsit. Annyi dokival találkozott, de amikor eljövünk mindig nyugott. Nem mellesleg csukott szemmel tapogatja az állatorvos a térdét,amit a Puli meglepően jól tűr. Nyílván bírja, hiszen amin ott keresztül ment - itt arra gondolok, hogy otthagytuk, megműtötték, felébredt és ott volt a sebe mi pedig sehol stb. - mégsem remegve és bepisilve indul neki.

Persze ma is rámokádott:D. Bíztam benne, hogy nem fog, de megtette. Olyan taxisan nyomja. Mindig akkor hányja el magát, amikor éppen megállunk. Mondjuk most pont túlmentünk egy sarkot, és a kanyarban dobta ki a taccsot. Törölközővel megyünk - hiszen mindig legyen nálad törölköző! - de ez volt minden idők legnagyobb rámhányása. A nadrágom, cipőm... A legnagyobb hányása az akkor történt, amikor varratszedés után megálltunk a "kutya Wallmarkt" mellett és akkor körbe hányta a környezetét.

Egyébként az állatorvos a weblapjukon sok témához nyúlt, és válaszolt a GYIK-ekre, szóval érdemes böngészgetni. Itt ír, az autós betegségről is. Szóval lehet kapni erre valamit. Érdekes módon a trolizást meg szépen tűri.

Az oltást amikor beadta a doki, még a szokásos egy nyüszt sem hallatta. Korábbi helyeken a lefogása ugyebár gondot okozott, most nem kellett annyira fognom sem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pulikutya.blog.hu/api/trackback/id/tr171510416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása